måndag 18 juli 2011

Första dagen...

Vi har en bra baksida på huset som nu är delvis avskärmat med pinnar och hönsnät. Detta innebär att Anakin har ungefär 70 kvm att röra sig på utan att tvingas ha ett halsband på sig. Hälften består av gräs och den andra hälften är trallvirke. Efter all lek så har Anakin somnat på gräsmattan. Vi gjorde dumheten och bar in han för att han skulle sova på sin rätta plats. Icke sa Nicke. Det blev bara att ta ut Anakin så han fick somna om på gräsmattan. Utrymmet gör också Gibber får en chans att hålla sig på sin kant. På bara ett halvt dygn har han accepterat Anakin men avvaktar med att leka med han. Gammal är äldst stämmer bra.
Inomhus har Anakin försökt att ockupera Gibbers sängplats men vi försöker hindra Anakin med det. Gibber lägger sig vid sidan om och surar men gör ingen ansats till att säga ifrån. Gibber inser nog att det att det inte lönar sig att bråka. Anakin kommer att lära sig med tiden.
Minihussarna har fått mycket bra kontakt med Anakin och vi vuxna får bromsa dem så de inte försöker göra allt som Anakin kanske kommer att lära sig i framtiden. Krypa, hoppa, vacker tass, hit, sitt, skall m.m.  Tålamod verkar vara ett fult ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar